92
Υλικά
- κρόκοι 150 γρ
- ζάχαρη 180 γρ
- προζύμι 200 γρ
- αλεύρι σκληρό 400 γρ
- κρόκοι 150 γρ
- βούτυρο αγελάδος 150 γρ
- αλεύρι σκληρό 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 50 γρ
- ζάχαρη 30 γρ
- μέλι 40 γρ
- κρόκοι 80 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- αλάτι 12 γρ
- βούτυρο αγελάδος 60 γρ
Η φουγκάσα, όπως και το πανετόνε, πρέπει να σταθεί μερικές ημέρες πριν καταναλωθεί, ώστε να ενισχυθούν τα αρώματα και η γεύση της, διατηρείται δε για πολλές ημέρες χωρίς να μπαγιατεύει...Και επειδή λατρεύω τις προκλήσεις, αποφάσισα να φτιάξω την απαιτητική συνταγή με το φυσικό προζύμι του τεχνίτη της ζύμης, Renato Bosco...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com