by admin

Φούρνος ή τηγάνι; Περί ορέξεως.. κολοκυθο-ομελέτα

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κολοκύθα: Ένα πολύεργαλείο στην κουζίνα. Έχετε σκεφθεί σε πόσες κατηγορίες φαγητών μπαίνει; Σε αλμυρά πιάτα: γεμιστή, στον φούρνο, σε σουφλέ, σε σούπες, σε πιάτα με κυνήγι!!!, σε πίτες και πιτάκια, αλλά και σε γλυκά: σε μαρμελάδες, σε γλυκά κουταλιού, σε γλυκά ταρτάκια, σε... ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!!!! Δεν έχουν τέλος...Σχεδόν ανταγωνίζεται, σε ποικιλία πιάτων, με τα αυγά, το “έτερον πασπαρτού” της κουζίνας. Με τα αυγά;; Και τι θα γινόταν εάν βάζαμε αυτά τα δύο “ταλέντα” μαζί;; Εάν φτιάχναμε μία ομελέτα με κολοκύθα;;Η Ιωάννα, η φίλη της γυναίκας μου, που μας έδωσε προχθές μία κολοκύθα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Αυγά
Περισσότερες συνταγές: ομελέτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr