by admin

Φρέσκα φασολάκια με μοσχαράκι στη λαδόκολλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αυτή είναι μία συνταγή για έναν ακόμη διαφορετικό τρόπο να φάτε τα φρέσκα φασολάκια σας, πέρα από το παραδοσιακό (και αναμφίβολα, εξαιρετικό, το είπαμε) μαγείρεμά τους σαν λαδερό φαγητό. Και μη μου πείτε “τι ψάχνεις τώρα μωρέ…”. Αυτό είναι ένα πιάτο ελαφρύ, χωρίς σάλτσες, με λίγες λιπαρές ουσίες (μόνο στο τσιγάρισμα του κρέατος), αρκετά πρωτότυπο σε εμφάνιση, που θα σας επιτρέψει (εάν μάλιστα χρησιμοποιήσετε και τα –προαιρετικά– ψητά αμυγδαλάκια), να φέρετε στο τραπέζι ένα νόστιμο, διαφορετικό πιάτο, που είμαι σίγουρος ότι θα ικανοποιήσει τους συνδαιτυμόνες σας!!!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: πουγκιά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr