43
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 0.5 κιλ
- καλαμποκέλαιο 3 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ξύδι 1 κσ
- κόκκινο κρασί 0.25 φλ
- σάλτσα ντομάτας 300 γρ
- ντομάτα 500 γρ
- αλάτι -
- μπαχάρι -
- ριγκατόνι 1 πκτ
- βούτυρο 50 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 κσ
- γάλα 500 ml
- αλάτι 1 κγ
Υλικά μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο 3 κ.σ. καλαμποκέλαιο 1 μεγάλο κρεμμύδι λιωμένα στο multi 1 κ.σ. ξύδι 1/4 φλυτζάνι κόκκινο κρασί 300 γρ. σάλτσα ντομάτας ή 500 γρ. φρέσκια ντομάτα αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι 4 φύλλα δάφνης 1 πακέτο tortiglioni ή ριγκατόνι Για την μπεσαμέλ: 50 γρ. βούτυρο 5 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 ml. γάλα 1 κ.γ. αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.madata.gr