86
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 συσκ
- βούτυρο γάλακτος 0.5 φλ
- φιστίκι Αιγίνης 240 γρ
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- σιμιγδάλι ψιλό 1 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- βανιλίνη 2 τμχ
- βούτυρο γάλακτος 2 κσ
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 4.5 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
Ένα από τα ωραιότερα γλυκά του ταψιού που θα βγάλει η κουζίνα σας, άξιο να συνοδεύσει το εορταστικό τραπέζι. Υλικά 1 συσκευασία φύλλο κρούστας (450 - 500 γρ.) ½ φλιτζ. βούτυρο γάλακτος, λιωμένο 240 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ανάλατα ξεφλουδισμένα Για την κρέμα 1 λίτρο γάλα φρέσκο, πλήρες 1 φλιτζ. σιμιγδάλι ψιλό ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι 2 κάψουλες βανιλίνη 2 κουτ. σούπας βούτυρο γάλακτος 5 αυγά μεσαίου μεγέθους
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr