114
Υλικά
- γάλα φρέσκο 700 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- ζάχαρη 180 γρ
- κορν φλάουρ 50 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κρόκοι 6 τμχ
- κουβερτούρα 180 γρ
- φύλλο κρούστας 0.5 κιλ
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- ζάχαρη 1 κιλ
- γλυκόζη 30 γρ
- γάλα φρέσκο 700 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- ζάχαρη 180 γρ
- κορν φλάουρ 50 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κρόκοι 6 τμχ
- κουβερτούρα 180 γρ
- φύλλο κρούστας 0.5 κιλ
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- ζάχαρη 1 κιλ
- γλυκόζη 30 γρ
ΥλικάΓια την κρέμα 700 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 1 πορτοκάλι, το ξύσμα του 180 γρ. ζάχαρη 50 γρ. κορν φλάουρ 2 αυγά 6 κρόκοι αυγών 180 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη Για το φύλλο 1/2 κιλό φύλλο κρούστας 250 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο Για το σιρόπι 1 κιλό ζάχαρη 700 γρ. νερό 30 γρ. γλυκόζη
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr