by admin

Γαλακτομπούρεκο με σοκολάτα Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

ΥλικάΓια την κρέμα 700 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 1 πορτοκάλι, το ξύσμα του 180 γρ. ζάχαρη 50 γρ. κορν φλάουρ 2 αυγά 6 κρόκοι αυγών 180 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη Για το φύλλο 1/2 κιλό φύλλο κρούστας 250 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο Για το σιρόπι 1 κιλό ζάχαρη 700 γρ. νερό 30 γρ. γλυκόζη
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: γαλακτομπούρεκο
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr