94
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- σπιτικό φύλλο 2 φύλλα
- βούτυρο 150 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- αυγά 2 τμχ
- αμύγδαλα 150 γρ
- κονιάκ 2 κσ
- μαρμελάδα 2 κσ
- εσάνς αμυγδάλου 3 σταγ
- κρόκοι 1 τμχ
Υλικά για στρογγυλή πίτα 26 εκ. ή ορθογώνια: 2 φύλλα σφολιάτα βουτύρου 600 γρ. ή φύλλο σφολιάτα χειροποίητο (δες συνταγή) 150 γραμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου (να έχει μαλακώσει αρκετά) 150 γραμ
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr