by admin

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ ΜΕ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε δοκιμάσει γκιούλμπασι σε κάποια παραδοσιακή χασαποταβέρνα. Πρόκειται για ένα διάσημο φαγητό που συνηθίζεται κυρίως στην ηπειρωτική Ελλάδα από τα κεντρικά και προς τα πάνω και περιλαμβάνει κρέας (κυρίως αρνί, χοιρινό ή μοσχάρι ή συνδυασμό τους), σκόρδο και τυρί τα οποία ψήνονται στη λαδόκολλα με βούτυρο σε σιγανή φωτιά, με αποτέλεσμα το κρέας στο τέλος να λιώνει στην κυριολεξία! Πολλές φορές προστίθενται και λίγα λαχανικά. Εμείς κατά την προσφιλή μας συνήθεια φτιάξαμε ένα γκιούλμπασι με γαλοπούλα, λίγο "πειραγμένο", αλλά συγκλονιστικά νόστιμο! Πραγματικά ίσως ανήκει στις 5 νοστιμότερες συνταγές που έχουμε στη συλλογή μας! Σας συνιστούμε να τη δοκιμάσετε το συντομότερο δυνατόν!...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: γαλοπούλα, γκιούλμπασι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com