148
Υλικά
- φιλέτο γαλοπούλας 500 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- ντοματάκια 1 συσκ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- ρύζι 2 φλ
- κεφαλοτύρι 0.5 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πουρές 1 συσκ
- γάλα 300 γρ
- μαργαρίνη 1 κσ
- βούτυρο 1 κσ
500 γρ. φιλέτο γαλοπούλας στήθος 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα κομμένα σε φέτες 1 πράσο κομμένο σε φέτες 1 συσκευασία συσκευασία ντοματάκια αποφλοιωμένα ολόκληρα 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1 δαφνόφυλλο 2 φλ. βρασμένο ρύζι 1/2 φλ. κεφαλοτύρι αλάτι -πιπέρι Για τον πουρέ 1 συσκευασία 125 γρ. πουρέ Γιώτης 600 γρ. νερό 300 γρ. γάλα 1 γεμάτη κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr