62
Για την γαριδόσουπα χρειαζόμαστε: Τα κεφάλια από το 1 κιλό γαρίδες που χρησιμοποιήσαμε1 μικρό χυμό λαχανικών V8 (160 ml)1 κουταλάκι πελτέ1 φλιτζανάκι του καφέ λάδιμισό σφηνάκι ούζο¾ κούπας ρύζι καρολίνααλάτι, πιπέριΠάμε να την φτιάξουμε:Σε μεσαία κατσαρόλα βάζουμε νερό μέχρι την μέση, προσθέτουμε τα κεφάλια από τις γαρίδες και βράζουμε για 10 λεπτά.Θα χρειαστεί να ξαφρίσουμε κατά διαστήματα.Μετά από 10 λεπτά βρασμού, αποσύρουμε από την φωτιά, αφαιρούμε τα κεφάλια, σουρώνουμε τον ζωμό και τον βάζουμε σε καθαρή κατσαρόλα.Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε για 20 περίπου λεπτά ή μέχρ
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com