133
Σημείωση: Όταν μιλάμε το καλαοκαίρι για θαλασσινά ή ψαρικά καλό είναι να εννούμε τα κατεψυγμένα ή αυτά του ιχθυοτροφείου. Γιατί εκείνα τα κακόμοιρα τα "φρέσκα" είναι τόσο φρέσκα όσο η κοιμωμέμη του Χαλεπά. Άσε που τα έρμα έρχονται και από πολύ μεγάλο ταξίδι με πολλά μεταφορικά μέσα: πλοία, φορτηγά, αεροπλάνα, ξανά φορτηγά, κάτι που φαίνεται και στο "κουρασμένο βλέμμα τους" και είναι κρίμας και άδικο να τα ταλαιπωρούμε και εμείς αποπάνω με συνταγές και βρασίματα!!!
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com