by admin

Γαύρος μαρινάτος

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ο μαριναρισμένος γαύρος δεν είναι κάτι που γίνεται σε πέντε λεπτά, ούτε γίνεται άκοπα. Θέλει το χρόνο του για καθάρισμα και 1-2 μέρες υπομονή για να τον απολαύσετε αλλά πραγματικά αξίζει! Γαύρος μαρινάτος: το ελληνικό σούσι
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: γαύρος μαρινάτος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com