201
Λεμονάτος γαύρος στο φούρνο, συνοδεία ψητών πατατών με την φλούδα (όπως μας είχε δείξει η Πανδώρα), αλλά με σάλτσα μουστάρδας και σκόρδου. Απλό φαγητό, εύκολο και πεντανόστιμο. Δοκιμάστε το!!Για την παρασκευή του χρειαζόμαστε:1 kg γαύροαλατοπίπεροελαιόλαδοχυμό λεμονιούμουστάρδασκόρδο ψιλοκομμένο ή σκόνηΓια τις πατάτες:2-3 πατάτεςελαιόλαδοσκόρδο σε σκόνημουστάρδααλατοπίπεροφρυγανιά τριμμένηΟι ποσότητες των υλικών καθορίζονται απο τα γούστα σας.Ετοιμάζουμε τον γαύρο. Τον καθαρίζουμε απο τα κεφάλια και τα εντόσθια και τον πλένουμε καλά.Τον στρώνουμε σε ένα ταψί ή πυρέξ, σε μονή στρώση.Σε ένα φλυ
Διάβασε τη συνταγή στο koukfamily-cook.blogspot.com