77
Όχι, δε σας κάνω πλάκα, θα σας πω πώς φτιάχνω γεμιστά. Δεν κατάλαβα; Τι έχουν τα γεμιστούλια; Ξέρετε τι τέχνη θέλουν για να γίνουν πετυχημένα; Μια ζωή απορούσα γιατί της μάνας μου τα γεμιστά είναι μαλακά και αφράτα και γιατί (στην αρχή) τα δικά μου, ήταν σαν ένα συμπαγές ρυζοτουβλάκι. Ο λόγος που περιγράφω τα γεμιστά μου λοιπόν, δεν είναι για να σας διδάξω καλές μου μαγείρισες πώς τα φτιάχνουμε (αν και πιστεύω ότι μια αρχάρια μαγείρισσα θα διάβαζε το ποστ με πολύ ενδιαφέρον) αλλά γιατί σίγουρα, τα γεμιστά, είναι το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό, που θέλει την τέχνη του!...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com