94
Υλικά
- γλυκοπατάτα 4 τμχ
- ασπρομανίταρα 200 γρ
- πλευρώτους 200 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- πιπεριές κόκκινες 0.5 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- μανούρι 120 γρ
- κεφαλοτύρι 4 κσ
- πεκορίνο 4 κσ
Επανέρχομαι όμως στη σημερινή συνταγή με τα γήινα υλικά... πορτοκαλί γλυκοπατάτες, αυτόν τον διατροφικό θησαυρό, ασπρομανίταρα και μανιτάρια πλευρώτους με κείνη την υπέροχη, ιδιαίτερη νοστιμιά, δεντρολίβανο αλλά και κάτασπρο μανούρι και υπόλευκο πεκορίνο! Ααααα, ξέχασα και με μια κατακόκκινη πινελιά Χριστουγέννων με τη μορφή της κόκκινης πιπεριάς!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com