38
Επεξήγηση για την περιεκτικότητα των κουταλιών γεμάτο κουτάλι στρόγγυλο κουτάλι κοφτό κουτάλι 2. Φρέσκα κρέμα σε σάλτσες και σούπες Όταν ρίχνετε τη φρέσκα κρέμα σε σάλτσες και σούπες, χαμηλώνετε τη φωτιά και δε αφήνετε το μίγμα να κοχλάσει. 3. Κουνουπίδι Όταν βράζετε το κουνουπίδι να προσθέτετε μια φέτα μπαγιάτικο ψωμί, για να μη μυρίζει. 4. Μπρόκολο Για διατηρήσει το πράσινο χρώμα του το μπρόκολο, όταν βράσει...
Διάβασε τη συνταγή στο syntages-mageirikhs-zaxaroplastikhs.blogspot.com