154
Υλικά
Υλικά Για το σιρόπι Νερό 3 και 1/4 φλυτζάνια τσαγιού Ζάχαρη 3 1/2 φλυτζάνια τσαγιού Πορτοκάλι 1 το ξύσμα και τον χυμό του Για την ζύμη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 4 1/2 φλυτζάνια κοσκινισμένη 2 φορές Γιαούρτι 300 γρ Αυγά 6 σε θερμοκρασία δωματίου χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια Ζάχαρη 1 φλυτζάνι τσαγιού Βούτυρο 200 γρ σε θερμοκρασία δωματίου Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 2 κουταλάκια γλυκού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr