154
Υλικά
- γίγαντες 300 γρ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μανιτάρια 350 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 6 σκελ
- καρότο 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- σέλινο 2 χούφτ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ντομάτα 250 γρ
- φρυγανιά -
- βασιλικός -
- πιπέρι -
- αλάτι -
- ζάχαρη -
- ελαιόλαδο -
- πάστα πιπεριάς 1 κσ
Γίγαντες γιαχνί φτιάχνουν πρακτικά σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά. Η συνταγή είναι λίγο πολύ η ίδια. Έτσι, λοιπόν, κι εμείς αποφασίσαμε να την αλλάξουμε! Οι μαγειρικές μας ανησυχίες, βλέπετε, δε σταματούν ποτέ! Σήμερα, λοιπόν, αποφασίσαμε να συνδυάσουμε τη γνωστή συνταγή με μανιτάρια και κορεάτικο gochujang (πάστα πιπεριάς τσίλι ανάμεικτης με σόγια)!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com