95
Υλικά
- κουβερτούρα 500 γρ
- παντεσπάνι 1 δόση
- κέικ 5 φέτ
- φυτική κρέμα γάλακτος 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- κομπόστα βύσσινο 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
ΥΛΙΚΑ 1 φόρμα σιλικόνης 500γρ. κουβερτούρα περισσεύματα από παντεσπάνι ή από κέικ περίπου 4-5 κομμάτια 250γρ. φυτική κρέμα γάλακτος ή ότι άλλη κρέμα θέλετε ένα κουτάκι μικρο κομπόστα βύσσινο 2κ.σ.ζάχαρη άχνη και λίγο σιρόπι βύσσινο αυτό που βάζουμε πάνω στα παγωτά
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com