by admin

Γιουβέτσι με γαρίδες, ούζο και σέλερι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Από τα πιο νόστιμα φαγητά που έχω δοκιμάσει! Κάνουμε ενα ζωμό με τα κεφάλια και τα κελέφη της γαριδας. Το αρχίζω στην κατσαρόλα και το τελειώνω στον φούρνο. Δοκιμάστε το, είναι εύκολο και πεντανοστιμο! Τη συνταγή την πήρα απο την εκπομπή "καφές με την Ελένη"!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: γιουβέτσι με γαρίδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr