by admin

Γιουβέτσι με γαρίδες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το γιουβετσάκι είναι πετυχημένο όταν είναι μελωμένο˙ δεν πρέπει να είναι ούτε στεγνό, ούτε να έχει πολλά υγρά, αλλά ούτε να είναι και λασπωμένο. Το μυστικό για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι να ελέγχω την ποσότητα των υγρών που προσθέτω κάθε φορά, όπως περιγράφεται παρακάτω. Το ίδιο γιουβετσάκι μπορώ να το φτιάξω και με χταπόδι, του οποίου μάλιστα το ζουμί προσθέτω μέσα στα μακαρόνια μαζί με την κόκκινη σάλτσα ενισχύοντας περισσότερο την θαλασσινή του γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: γιουβέτσι, γιουβέτσι με γαρίδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.dailycious.gr