109
Υλικά
- ζύμη κουρού 1 φύλλα
- σαλάμι αέρος 16 φέτ
- γραβιέρα 150 γρ
- αυγά 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- κρεμμύδια 400 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- τσίπουρο 5 κσ
- μαργαρίνη με βούτυρο 1 κσ
- μαύρη ζάχαρη 1 κσ
- θυμάρι 1 κσ
- ρίγανη 1 κσ
Πεντανόστιμο γκαλέτ (μοιάζει με μικρή ανοιχτή πίτα), και ιδανικός μεζές για τσίπουρο και μπύρα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr