by admin

ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ - GHIULBASSI

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το γκιούλμπασι είναι ενα πιάτο με αδιαμφισβήτητες καταβολές εξ' ανατολων... Αποτελείται απο κομμάτια ψαχνού κρέατος, βασικά αρνιού αλλά και συχνά ανακατεμένο με άλλα είδη κρέατος, τα οποία, συνήθως με προσθήκη κάποιου κίτρινου τυριού, ψήνονται αργά μέσα σε λαδόκολλα. Είναι ενα υπέροχο φαγάκι, πάρα πολύ νόστιμο, ιδανικό για ενα γιορτινό τραπέζι. Αλλά είναι ιδανικό για ενα τραπέζι και για έναν ακόμη λόγο : καθώς έχει ελάχιστη προετοιμασία και έπειτα θέλει πολύωρο ψήσιμο στον φούρνο χωρίς επιτήρηση, είναι ενα ξεκούραστο πιάτο.
Το δικό μου γκιούλμπασι, το έφτιαξα με τρία είδη κρέατος : κατσίκι, μοσχάρι και χοιρινό. Το τυρί που πρόσθεσα ήταν γκούντα...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: γκιούλμπασι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com