117
Υλικά
- αλεύρι 250 γρ
- αλεύρι σκληρό 250 γρ
- βούτυρο 30 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- ροδόνερο 2 κσ
- άνθος αλατιού 0.5 κγ
- μαρμελάδα σύκο 200 γρ
- αμύγδαλα 350 γρ
- ζάχαρη 1 κσ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- ροδόνερο 1 κγ
- ζάχαρη 0.5 φλ
- κανέλα 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 φλ
Παλιά κρητική συνταγή, σύμφωνα με την οποία γευστικοί ξηροί καρποί και μπαχαρικά τυλίγονται μέσα σε ένα χονδρό φύλλο από ζυμάρι αρωματισμένο με ροδόνερο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yolenis.com