82
Υλικά
- καρότο 1.5 κιλ
- ζάχαρη 600 γρ
- ινδοκάρυδο 300 γρ
- πορτοκάλια 4 τμχ
Υλικά Καρότα 1 1/2 κιλό Ζάχαρη 600 γρ. Ινδική καρύδα τριμμένη 300 γρ. Πορτοκάλια 4 τεμ.μεγάλα τον χυμό και το ξύσμα τους Χαρτάκια για τρουφάκια ΟδηγίεςΠλένουμε τα καρότα, με το ειδικό εργαλείο αφαιρούμε τις εξωτερικές φλούδες και τρίβουμε τα καρότα από την λεπτή μεριά του τρίφτη. Πλένουμε τα π
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr