108
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 300 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- αμύγδαλα 40 σταγ
- κουβερτούρα 100 γρ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- μέλι 2 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- πορτοκάλι 1.5 τμχ
Υλικά
Καταϊφι 300 γρ
Βούτυρο 2οο γρ.
Αμύγδαλα 30-40 ολόκληρα
Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 100 γρ λιωμένη
Για το σιρόπι
Ζάχαρη 1 1/2 κούπα του τσαγιού
Νερό 2 κούπες τσαγιού
Λεμόνι 1/2 λεμόνι τον χυμό του
Μέλι 2 κουταλιές της σούπας
Κανέλα 1 ξυλάκι
Πορτοκάλι 1 1/2 χυμό και ξύσμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr