by admin

Γλυκό κουταλιού καρπούζι χωρίς ασβέστη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το γλυκό καρπούζι το δοκίμασα πρώτη φορά στο Μέτσοβο όταν ήμουν πιτσιρίκι. Το λάτρεψα! Παρόλο που ήμουν μικρή, μπορούσα να εκτιμήσω και να αγαπήσω την τραγανή φλούδα του που μετατράπηκε σε γλυκό κουταλιού.

Με τον ασβέστη στα γλυκά, δεν τα πάω καλά. Μπορεί να μου αρέσουν τα έτοιμα γλυκά κουταλιού στα οποία έχει μπει ασβέστης για να είναι τραγανά (ή τα κάνουν με άλλον τρόπο;), αλλά ούτε κατέχω καλά την διαδικασία αυτή, ούτε θέλω να τον χρησιμοποιήσω, όσο κι αν διαβάζω διαβεβαιώσεις ότι είναι άκακος...

Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Περισσότερες συνταγές: γλυκό καρπούζι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com