by admin

Γλυκό κουταλιού κουμ κουάτ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Όποτε πήγαινα παλιά στην Κέρκυρα, φρόντιζα να πάρω κουμ κουάτ. Το δεντράκι ναι μεν ευδοκιμεί εκεί, στη βόρεια πλευρά του νησιού, αλλά τώρα πια, έχουν γίνει μόδα παντού. Ακόμα κι εδώ τα φυτώρια πουλάνε δεντράκια, που σε καλές συνθήκες κάνουν φρουτάκια.Συνήθως μου έρχονται στο σπίτι πεσκέσι. Άλλα γίνονται λικέρ, άλλα γλυκό κουταλιού και τα πιο ώριμα μαρμελάδα. Πολύ ιδιαίτερη γεύση...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Περισσότερες συνταγές: γλυκό κουμ κουάτ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com