107
Υλικά
- παπαρουνόσπορος 250 γρ
- ξερά φρούτα -
- λικέρ 2 κσ
- μέλι 2 κσ
- κρόκοι 1 τμχ
- ζάχαρη 3 κσ
- γάλα -
- μπριός φέτ
- τσουρέκι -
- βασιλόπιτα -
- αμύγδαλα -
Καλή Χρονιά!!!!Επιστρέφοντας θα αρχίσω ένα αφιέρωμα σε μερικά φαγητά και γλυκά που φάγαμε τις γιορτινές μέρες φτιαγμένα από τη μεγάλη μας "κόρη" είναι όλα παραδοσιακά της πατρίδας της με τοπικό χαρακτήρα και με συνταγές της μητέρας της ή της γιαγιάς της.Φαγητά και γλυκά λοιπόν τα οποία συνηθίζονται την παραμονή ή και ανήμερα των Χριστουγέννων από τη Σιλεσία.Συνεχίζουμε κάνοντας στρώσεις και τελειώνουμε με μείγμα παπαρουνόσπορου. Διακοσμούμε με αμύγδαλα ασπρισμένα.
Διάβασε τη συνταγή στο asproylas.blogspot.com