39
Στην Γερμανία συνηθίζεται όπως μου είπανε,ένα είδος ψωμιού με ζύμη πίτσας και από πάνω διάφορα φρούτα.Το έφτιαξα με σύκα, κάποια στιγμή θα ήθελα να το επιχειρήσω με ανανά, μπανάνα ή ακόμα και κόκκινα φρούτα.Χρειαζόμαστε:200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 φακελάκι ξηρή μαγιά6 κουταλιές βούτυρο1 βανίλιαλίγο νερό4 μεγάλα και γινωμένα σύκα8 κουταλιές ζάχαρηΗ εκτέλεσηΛιώστε τα σύκα με ένα πιρούνι.Ανακατέψτε το αλεύρι, την μαγιά, την βανίλια και 4 κουταλιές βούτυρο. Προσθέστε τόσο νερό, ώστε να πετύχετε μια μαλακιά ζύμη (πολύ λιγότερο από μισό φλιτζάνι νερό). Ζυμώστε την ζύμη και αφήστε την να φο
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com