116
Υλικά Για την κρέμα σοκολάτα: 1 λίτρο φρέσκο γάλα 3/4 φλιτζ. ζάχαρη 4 κ.σ. γεμάτες κορν φλάουρ 1 κ.σ. κακάο 1/2 φλιτζ. ξύσμα σοκολάτας Για την κρέμα βανίλια: 1 λίτρο φρέσκο γάλα 3/4 φλιτζ. ζάχαρη 4 κ.σ. γεμάτες κορν φλάουρ 1 βανίλια (μπαστουνάκι) 1½ πακέτο μπισκότα petit beure 1 φλιτζ. φρέσκο γάλα 2 κ.σ. κονιάκ 1/2 φλιτζ. ξύσμα σοκολάτας...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr