115
Υλικά
- σταφύλια -
- ζάχαρη -
- κανέλα 1 ξύλο/α
- αρμπαρόριζα -
- γαρύφαλλο 6 τμχ
Φέτος πραγματικά ήταν η χρονιά των αμπελιών και φυσικά τι άλλο των σταφυλιών. Γεμίσανε τα αμπέλια πεντανόστιμα σταφύλια. Τέτοια καλή χρονιά τουλάχιστον στα μέρη μου χρόνια είχαμε να δούμε. Ακόμα και τα αμπέλια που δεν είχαν καλλιεργειθεί όπως έπρεπε και αυτά γέμισαν τραγανά σταφύλιαζάχαρη1 ξυλάκι κανέλα λίγη αμπερόζα και 6-7 γαρυφαλαΜε μια μεγάλη κούπα ή ένα λεκανάκι μικρό όπως το δικό μουΤην επόμενη μέρα βάζουμε το γλυκό να βράσει.Στην αρχή σε πολύ σιγανή φωτιά...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com