254
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- αλεύρι 1.5 κούπα/ες
- ινδοκάρυδο 1.5 κούπα/ες
- ζάχαρη 4 κούπα/ες
- σπορέλαιο 1.5 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- βανίλια 2 τμχ
- καρύδα -
Το γλυκό αυτό, όπως και το σάμαλι, με γυρίζει πίσω στην παιδική μου ηλικία. τότε που τα ξενόφερτα γλυκά τύπου τσιζκέικ και μπράουνις ήταν ακόμα άγνωστα. Στις γιορτές η καρύδα, όπως λέγαμε το ινδοκάρυδο, ήταν ένα από τα συνηθισμένα γλυκά που προσφέρονταν. Πριν λίγους μήνες με κέρασαν αυτό το γλυκάκι και γέμισε το στόμα μου νοστιμιά και νοσταλγία. Η συνταγή είναι της φίλης μου Μαρίας...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com