by admin

Γλυκό "της στιγμής" με χαλβά του μπακάλη!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Όσοι έχουν ζήσει στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζουν το νηστίσιμο επιδόρπιο που σερβίρεται μετά το φαγητό σε πολλά μαγαζιά εστίασης. Μάλιστα θεωρείται προληπτικό του hangover! Χαλβάς του μπακάλη με χυμό λεμονιού, πασπαλισμένος με κανέλα όπως είναι, ή ψημένος σε αλουμινόχαρτο με φέτες εσπεριδοειδών...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Επιδόρπια
Περισσότερες συνταγές: χαλβάς

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com