73
Υλικά
- πορτοκάλια 4 τμχ
- ζάχαρη 2 ποτ
- γλυκόζη -
- χυμός λεμονιού -
Το πορτοκάλι αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα εσπεριδοειδή στην Ελλάδα. Είναι ιδιαίτερα θρεπτικό, αφού περιέχει βιταμίνη C, φυλλικό οξύ και φυτικές ίνες. Πέρα απο την άμμεση κατανάλωσή του όμως, Αξιοποιείται ποικιλοτρόπως σε συνταγές, τόσο της μαγειρικής αλλά κυρίως της ζαχαροπλαστικής. Σε αυτό το post λοιπόν θα δούμε μία αγαπημένη συνταγή, αυτή του γλυκού πορτοκαλιού....
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesgiaspiti.blogspot.gr