95
Υλικά
- ψαρονέφρι 2 τμχ
- ξερά βερίκοκα 10 τμχ
- ξερά δαμάσκηνα 10 τμχ
- φρέσκο βούτυρο 1 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- φρέσκο βούτυρο 1 κσ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 2 φλ
- κορν φλάουρ 2 κγ
- σάλτσα 2 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Τα χοιρινά ρολάκια με δαμάσκηνα, βερίκοκα και χυμό πορτοκάλι είναι διαχρονική αξία. Παρ’ όλα αυτά θέλουν τον τρόπο τους (όπως όλα άλλωστε) προκειμένου να μην γίνουν στεγνά και σκληρά. Στα μυστικά του έχω μυηθεί από την μανούλα μου που φτιάχνει αυτό το φαγητό συχνά-πυκνά κατά την εορταστική περίοδο. Προσωπικά, ο συνδυασμός του γλυκόξινου με το χοιρινό μου αρέσει πολύ όλες τις εποχές, από την άλλη
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr