107
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 800 γρ
- αλεύρι 5 κσ
- κορν φλάουρ 2.5 κσ
- αλάτι 1.5 κγ
- χυμός πορτοκαλιού 250 ml
- μαρμελάδα βερίκοκο 160 γρ
- σάλτσα σόγιας 4 κσ
- κέτσαπ 2 κσ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κσ
- κονιάκ 1 σφην
Οι περισσότεροι θεωρούν ότι το άσπρο κρέας του κοτόπουλου είναι άνοστο, και καθόλου «ενδιαφέρον». Εγώ πάλι λέω ότι όλα εξαρτώνται από το πώς θα το νοστιμίσουμε. Στις περισσότερες συνταγές μου με κοτόπουλο, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι προτιμώ το άσπρο κρέας του κοτόπουλου, και το φαγάκι μας πιστέψτε με δεν είναι καθόλου, μα καθόλου βαρετό. Το σημερινό μας κοτοπουλάκι θα ενθουσιάσει όσους αγαπάνε το γλυκόξινο κοτόπουλο.Μαγειρεμένο σε μιαν υπέροχη σάλτσα με χυμό πορτοκαλιού, μαρμελάδα βερίκοκο και κονιάκ, έγινε ένα πολύ ξεχωριστό και νόστιμο φαγάκι, που το τιμήσαμε όλοι. ..
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com