229
Υλικά
- γλυκοπατάτα 1 κιλ
- βούτυρο αγελάδος 1 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- πάπρικα 0.5 κγ
- κουρκουμάς 0.5 κγ
- θυμάρι 0.67 κγ
- θρούμπη 0.67 κγ
- σχοινόπρασο 1 κγ
Οι γλυκοπατάτες όταν μπουν στο φούρνο και ξεροψηθούν έχουν την ιδιότητα να γίνονται ακόμα πιο νόστιμες και περισσότερο γλυκές, αφού καραμελώνουν κι αυτό τις κάνει ιδιαίτερα νόστιμο συνοδευτικό, ειδικά αν έχουμε παιδιά. Οι γλυκοπατάτες φούρνου θέλουν ελάχιστα υλικά και πολύ λίγο από τον χρόνο μας για να ετοιμαστούν, ενώ γενικά ψήνονται πολύ πιο γρήγορα από τις κανονικές πατάτες.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr