36
Όπως είχα γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση, είχα την τύχη να γνωρίσω ένα ζευγάρι παραγωγών οι οποίοι καλλιεργούν ιδιαίτερες ποικιλίες κάποιων λαχανικών.
Μεταξύ αυτών είναι και τρία είδη κολοκύθας, τα οποία έφτασαν σε εμένα, ήδη δοκίμασα τη μια προσθέτοντας τη μισή σε φακόρυζο και την άλλη την έκανα ψητή (ακολουθεί συνταγή).
Θα σας δώσω μερικές πληροφορίες και για τα τρία είδη, τα οποία μάζεψα από τους παραγωγούς αλλά και το διαδίκτυο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr