by admin

Gourmet Φιλέτο Ταρτάρ (tartare)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το ταρτάρ (steak tartare ή fillet americain), για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, είναι ένα μπιφτέκι από ωμό φιλέτο μοσχαριού αναμεμιγμένο με ποικιλία υλικών όπως κρεμμύδι, κάπαρη, αντζούγα, διαφορες σάλτσες και ωμό αυγό.Άν αυτή η συνοπτική περιγραφή σας φαίνεται απωθητική, μόλις έχετε χάσει την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα από τα πλέον gourmet πιάτα στη διεθνή κουζίνα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι φιλέτο, ταρτάρ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr