88
Υλικά
- γουρουνάκι 2 κιλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- σκόρδο 2 σκελ
- ρίγανη -
- δεντρολίβανο -
- δαφνόφυλλα -
- θυμάρι -
- λεμόνι φύλλα
- ελαιόλαδο 2 κσ
Tο γουρουνόπουλο γάλακτος με την κριτσανιστή πέτσα και το ζουμερό κρέας να αχνίζει είναι μια από τις μικρές πολυτέλειες της ζωής, στο δικό μου γαστρονομικό μικρόκοσμο. Η αντίθεση της υφής σε μια μπουκιά είναι η πεμπτουσία της γευστικής ηδονής. Η λεπτή γεύση του άπαχου χοιρινού κρέατος ειδικά όταν σερβιριστεί στη κατάλληλη θερμοκρασία και η αλμυρή και ταυτόχρονα γλυκιά γεύση της πέτσας που κάνει κρακ στη δαγκωματιά, σε στέλνει στον παράδεισο και πίσω για την επόμενη. ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com