101
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 5 κσ
- μαργαρίνη 5 κσ
- ψωμί ολικής άλεσης 500 γρ
- γάλα φρέσκο 500 ml
- κρέμα γάλακτος 300 ml
- ζάχαρη 0.75 φλ
- αλάτι -
- βανίλια 1 κγ
- λικέρ πορτοκάλι 2 κσ
- κονιάκ 2 κσ
- κουβερτούρα 200 γρ
- αυγά 8 τμχ
Υλικά για 6 – 8 άτομα 5 κουτ. σούπας αγελαδινό βούτυρο (ή μαργαρίνη) 500 γρ. ψωμί ολικής άλεσης, κομμένο σε μέτριες φέτες 500 ml φρέσκο γάλα 300 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 3/4 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη + 2 κουτ. σούπας επιπλέον, για το πασπάλισμα ελάχιστο αλάτι 1 κουτ. γλυκού βανίλια σε σκόνη ...
Διάβασε τη συνταγή στο olgascuisine.gr