69
Υλικά
- αμύγδαλα 1 φλ
- φιστίκι Αιγίνης 1.5 φλ
- cranberries 1 φλ
- ζάχαρη 140 γρ
- μέλι 170 γρ
- αλάτι 0.25 κγ
- ασπράδι 2 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.25 κγ
- ροδόνερο 1 κγ
Μαντολάτο με ροδόνερο, φιστίκια Αιγίνης και κράνμπερις, με ένα υπέροχο ροζ χρώμα. Να διευκρινίσω πως η συνταγή αυτή δίνει ένα πεντανόστιμο, αλλά σχετικά μαλακό μαντολάτο. Δεν είναι τόσο σκληρό όσο αυτό που αγοράζουμε στο εμπόριο.
Διάβασε τη συνταγή στο thehealthiercook.wordpress.com