by admin

Crème Brûlée Μανταρίνι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

...Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη συνταγή, είναι το ότι δεν χρειάζεται να στέκεσαι πάνω απ' την κατσαρόλα ανακατεύοντας την κρέμα μέχρι να πήξει, όπως γίνεται συνήθως στις συνταγές για crème brûlée. Στην περίπτωση αυτή, η custard (κρέμα) ψήνεται, πήζει και δένει στο φούρνο, κάτι που της χαρίζει μια ακόμα πιο κρεμώδη και βελούδινη υφή....
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: creme brulee

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com