82
Υλικά
- φαρίνα 500 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 400 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κσ
- γάλα 250 ml
- πορτοκάλι 1 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 120 ml
Υλικά
500 γρ. αλεύρι τύπου φαρινάπ
250 γρ. βούτυρο (τύπου Κέρκυρας)σε θερμοκρασία δωματίου
4 αυγά
400 γρ. ζάχαρη
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. άρωμα υγρής βανίλιας
250 ml γάλα
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
120ml χυμό πορτοκαλιού
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com