by admin

Η "πράσινη" πέρκα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η κατάψυξη ήταν "τίγκα" από διάφορα... και είχα ήδη: καλαμάρια, σαρδελίτσα, γαλέο, μια μέτρια ροφό-σφυρίδα (την ετοιμάζω για σούπα) αλλά κι' ένα μεγάλο φύλλο από φιλέτο πέρκας.
Αυτό το τελευταίο ήταν και το τυχερό!!
Να μπει στον φούρνο, με ιδιαίτερη, μα πολύ ιδιαίτερη (σας το λέω) συνοδεία :-))
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το aromavanillias.blogspot.com