96
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 260 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- λάδι 2 κσ
- ξινόγαλα 220 γρ
- μαραθόσπορος 0.5 κγ
- τζίντζερ 0.5 κγ
Ένα Ιρλανδέζικο Ψωμί Σόδας είναι ένα ψωμί παραδοσιακό, προετοιμασμένο με μια παλιά τεχνική, για να έχουμε μέσα σε μισή ώρα ένα πολύ γευστικό αφράτο και με απλές διαδικασίες ψωμί στο τραπέζι μας, έτοιμο να καταναλωθεί ζεστό, με μπόλικη ψίχα μα και αρκετά κριτσανιστή κόρα.Ακολουθείστε αυτά τα απλά βήματα και φτιάξτε ένα υπέροχο χορταστικό ψωμί στο πι και φι!Αλεύρι, ξινόγαλα, μαγειρική σόδα και μπαχαρικά, τα οποία θα το αρωματίσουν υπέροχα.Δικό σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es