81
Βάζουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι ψιλοκομμένο με λίγο νεράκι κι αφού μαλακώσει προσθέτουμε το λάδι και σοτάρουμε λίγο.Προσθέτουμε τα καλαμαράκια και ανακατεύουμε να σοταριστούν κι αυτά.Τα καλαμαράκια βγάζουν υγρά αρκετά γιαυτό δεν προσθέτουμε άλλα υγρά σε αυτή τη φάση.Όταν είναι σχεδόν έτοιμα τα μεταφέρουμε σε πυρέξ ή ταψί προσθέτουμε 2 φλυτζάνια ζεστό νερό και το μανεστράκι μας. Ανακατεύουμε καλά σκεπάζουμε με καπάκι ή λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά ελέγχοντας στο ενδιάμεσο και ανακατεύοντας.Αν χρειαστεί νερό θα προσθέσουμε ζεστόΚαλή ό
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr