80
Υλικά
Υλικά1300 γ. μ. μυζήθρα1 αυγό 1 και 1/2 κούπα ζάχαρη2-3 βανίλιεςΣε μια λεκάνη ανακατεύουμε το λάδι με τη ζάχαρη πολύ καλά,τα αυγά τους κρόκους, το μπέηκι το γάλα τις βανίλιες και το μέλι. Έπειτα διαλύουμε τη σόδα στο χυμό του λεμονιού και την προσθέτουμε στο μείγμα..Τα ανακατεύουμε όλα πολύ καλά να ενωθούν (με το μίξερ).Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι μέχρι να κάνουμε μια μαλακή και εύπλαστη ζύμη.Την σκεπάζουμε να μην ξεραθεί.Έπειτα τα βάζουμε στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα , τα αλείφουμε με αυγό ,πασπαλίζουμε με κανέλα
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com