100
Υλικά
- ζάχαρη 110 γρ
- αμαρέτο 60 ml
- μπισκότο 100 γρ
- βούτυρο 150 γρ
- ρικότα 250 γρ
- mascarpone 250 γρ
- ξύσμα λεμονιού 1 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- αυγά 3 τμχ
- αμύγδαλα 30 γρ
Μέτριας ευκολίας συνταγή. Γίνεται κάλλιστα από την προηγουμένη και μπορεί να σερβιριστεί σχεδόν μετά από κάθε γεύμα ή με τον απογευματινό καφέ στη βεράντα. Εκτός εποχής ροδάκινου, μπορείτε κάλλιστα να το αντικαταστήσετε με αχλάδι ακολουθώντας τα αντίστοιχα βήματα, χειμερινή εκδοχή που έχουμε δοκιμάσει και βγαίνει επίσης εξαιρετική.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr